Op maat gemaakt

Een bril moet niet alleen goed zitten, maar ook passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Wij maken daarom brillen die volledig op maat zijn gemaakt. Geen standaard montuur, maar een unieke bril die alleen voor jou gemaakt wordt en perfect past bij jouw gezicht en levensstijl.

Wij geloven dat maatwerk niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Daarom produceren wij enkel op bestelling, waardoor er geen onnodige productie of verspilling van materiaal is.

acetaat maatwerk

Het proces begint bij je opticien, die de benodigde afmetingen van je gezicht opmeet. Daarna kies je samen met je opticien het montuur dat je mooi vindt. In de winkel zijn er voorbeeldmonturen beschikbaar, zodat je een idee krijgt van hoe je bril eruit zal zien.

Met de gegevens berekenen wij welke afmetingen jouw bril moet hebben. De bril wordt helemaal aangepast aan jouw wensen en eisen. Of je nu een breder, hoger, dikker of dunner montuur wilt, alles is mogelijk.

Nadat het montuur is gekozen, is het tijd om de kleur te kiezen die bij jou past. Onze fabriek maakt de bril precies zoals jij het wilt hebben, en dit gebeurt grotendeels met de hand.

Dit proces duurt ongeveer drie weken. Wanneer je bril klaar is, wordt hij naar de opticien gestuurd om de glazen in te slijpen. En dan is het tijd om je gepersonaliseerde bril te dragen en te genieten van de perfecte pasvorm en uitstraling!

Kunststof brillen
We maken je bril precies zoals jij het wil